Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Castigatorii Spring Fitness Model 2015


Competitia Spring Fitness Model s-a desfasurat in perioada februarie - 5 aprilie 2015 si a fost dedicata celor pasionati de sport si un stil de viata sanatos. In cadrul competitiei s-au inscris persoane din toata Romania, dornice de a transmite mai departe mesajul importantei unui stil de viata sanatos. Pe baza voturilor s-a stabilit un clasament final de cinci persoane, acestea din urma fiind supuse si unei probe practice pentru demonstrarea abilitatatilor sportive.

Selectia Spring Fitness Model a fost realizata pe baza programului de exercitii alese, a corectitudinii acestora, a explicatiilor si in functie de atitudine. Castigatorul competitiei Spring Fitness Model a fost desemnat Avram Gheorghe Ion din Ploiesti, acesta intrunind cel mai mare punctaj cumulat la voturi si programul sportiv. El va beneficia de un premiu constand intr-un curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer in cadrul scolii Fitness Education School, de 100 Euro cash oferit de organizator si de produse cosmetice si de ingrijire din partea sponsorilor STR8 Romania.

Puteti vedea video-ul aici:


Video castigatori Spring Fitness Model 2015

Pe locul II s-a clasat Adrian Ilie din Bucuresti, iar pe locul al-III-lea s-a clasat Adina Sabou din Baia Mare.

Toti finalistii vor primii premii din partea sponsorilor: Fitness Education School, BU,ElmiplantsiSTR8.

Toti cei interesati sa se inscrie la urmatoarea editie sunt rugati sa urmareasca pagina de Facebook Fitness Education School la adresa https://www.facebook.com/FitnessEducationSchool sau site-ul www.fitness-education.ro

Despre Fitness Education School

Fitness Education School este una din principalele scoli de fitness din Romania, care ofera cursuri acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, Instructor de Aerobic, Instructor de Dans, Instructor Aqua Gym si Tehnician Nutritionist. Fitness Education School contribuie la dezvoltarea profesionala a celor care activeaza in domeniul sportului si sanatatii prin organizarea de workshop-uri de specializare in diverse discipline sportive, dar si programe dedicate pentru dezvoltarea cunostintelor de promovare, coaching, etc.

Cursurile Fitness Education School sunt recunoscute la nivel national si international, ele fiind acreditate de Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei Nationale, Autoritatea Nationala pentru Calificari, EFA si EHFA.

Pentru inscrieri la cursuri puteti accesa www.fitness-education.ro sau puteti suna la 0747.227.878.

Pagina vizualizata de 5811 ori.