Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Catalin Zmarandescu e noul campion mondial CFC


Marți, 26 Noiembrie 2013

Catalin Zmarandescu este noul campion mondial la CFC (Cage Fighters Championship), obtinand titlul mondial CFCMMA - categoria grea!

Catalin Zmarandescu campion mondial CFC Londra Noiembrie 2013In data de 23 Noiembrie 2013 a avut loc finala Cage Fighters Championship, desfasuratala Londra in regiunea Romford. Catalin Zmarandescu a reusit sa-l doboare pe adversarul sau Harry Duiven Jr (OLANDA) in doar 29 de secunde.

Catalin Zmarandescu: "Sunt fericit [...] S-a vazut ca munca impreuna cu Nicky si Enrique, antrenorul de Jiu Jitsu, a dat roade. De-aia sunt fericit. Nu ma asteptam sa fiu sincer sa se termine asa repede. Dupa discutiile cu antrenorul mi-a spus: "nu te grabi, ai timp, asteapta sa vina, se-arunca cu croseul de stanga si directa de dreapta, asteapta sa vina". Sincer, nu mai stiu, la primul pas pe care l-am facut deja eram cu el in aer, asta a fost! Am 7 lupte terminate inainte de limita, incepand cu octombrie anul trecut, dovada ca am o echipa foarte buna. Din pacate imi lipseste unul dintre cei mai buni prieteni ai mei din aceasta echipa, este antrenorul meu de box, sper sa revenim la formula completa in viitor. Si in rest ce sa zic...sunt fericit!!!"

Dupa victorie, Catalin Zmarandescu a postat pe pagina sa de Facebook urmatorul mesaj: "Multumesc echipei mele team titan suporterilor mei copiilor si fratelui meu ..dar in primul rind ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatos si am cistigat un nou titlu mondial .... Va iubesc prieteni"Puteti vedea victoria lui Catalin Zmarandescu in clipul de mai jos:

Pagina vizualizata de 3190 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti