Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Greseli in antrenamentul 6 pack


Abdomen 6 pack - greseli in antrenamentul abdomenuluiToata lumea isi doreste patratele, acestea facand diferenta de multe ori intre o persoana care merge la sala si un om normal. Insa nu toti reusesc sa obtina acest lucru, datorita unor confuzii care s-au creat de-a lungul timpului sau pur si simplu pentru ca nu cunosc anumite reguli de baza.


Mai jos regasiti principalele greseli pe care le fac cei care isi lucreaza muschii abdominali, dar cu toate acestea, nu obtin rezultatele scontate.

1. Faci prea multe abdomene?

Multi dintre cei care vor sa aiba un abdomen cu patratele fac marea greseala de a face abdomene in fiecare zi, intrebandu-se in acelasi timp de ce nu se mareste si masa musculara in zona abdomenului. Motivul poate fi urmatorul: fac prea multe repetari! Cheia pentru un a-ti mari muschii abdomenului este sa faci un numar de repetari de 10-12, insa sa cresi treptat rezistenta atunci cand ti se pare ca este prea usor (prin adaugarea unei greutati sau la scripete)


2. Ai uitat de grasime?
Sau nu mananci grasimi "sanatoase" ?La unele persoane, chiar daca muschii sunt formati, sunt acoperiti de un strat de grasime.Include in dieta ta grasimi sanatoase, in special grasimi monosaturate si polinesaturate cum ar fi alune, unt de arahide, ulei de peste si ulei de masline.Grasimea din aceste surse ajuta la mentinerea nivelului de insulina stabil, care este foarte important in reducerea stratului de grasime.

3. Nu te concentrezi pe dieta?
Orice persoana care face sala stie ca 60% este nutritia, 40% antrenamentul. Pentru asta, trebuie sa ai o dieta bazata pe carbohidrati buni, grasimi sanatoase si proteina (care ajuta la construirea muschilor si totodata pentru a fi digerata, corpul consuma multe calorii)

4. Nu faci cardio?
Cea mai buna metoda pentru a topi grasimile este de a face exercitii cardio, la o intensitate mica spre medie, pentru mai mult timp. Poti alterna insa perioade de cardio cu antrenamente pentru abdomen

Tu care crezi ca e cea mai importanta greseala?
Articole din aceeasi categorie.

Esti nou in sala de fitness? Iata ce trebuie sa stiiEsti nou in sala de fitness?Iata ce trebuie sa stii inainte ...
Antrenarea grupelor musculareAici veti gasi toate tipurile de antrenament pentru absolut toate grupele musculare. ...
Prima zi de sala (de forta)Prima zi de antrenament este foarte importanta din doua motive: 1. este ziua in care ...
Exercitiile cardioExercitiile cardio sunt ignorate de multi oameni care merg la sala, in principal cu scuza: "nu ...
Pagina vizualizata de 7906 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti