Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Inscrie-te la Fitness Spring Model 2015


Fitness Education School, una dintre cele mai apreciate scoli de fitness din Romania, a lansat incepand cu 17 februarie 2015 concursul Spring Fitness Model 2015. Acesta beneficiaza de o platforma dedicata disponibila pe linkul http://www.fitness-education.ro/fitness-model.php, in care pasionatii de sport si un stil de viata sanatos se pot inscrie pentru a deveni Spring Fitness Model 2015.


Spring Fitness Model 2015

Pentru a te inscrie la Spring Fitness Model este necesar sa incarci in platforma 3 poze reprezentative si sa raspunzi la cateva intrebari referitoare la pasiunea ta pentru sport si citatul inspirational preferat. Spring Fitness Model are rolul de a-i aduce in prim plan pe toti cei care practica sportul, au adoptat un stil de viata sanatos si isi doresc sa ii inspire pe cei din jur.

Inscrierile sunt deschise pana pe 3 martie 2015, urmand ca in perioada 4 martie-15 martie 2015 toti cei care s-au inscris sa fie votati in cadrul platformei. Cei care se claseaza pe primele 5 pozitii intra in etapa a doua a concursului vor fi supusi unei probe practice si vom intra intr-o noua etapa de vot.

Cum te poate ajuta inscrierea la Spring Fitness Model? In primul rand, daca esti antrenor personal sau lucrezi ca si instructor de fitness, participarea iti poate aduce recunoastere din partea clientilor si colegilor. De asemenea, prin promovarea de care Spring Fitness Model se bucura, vei deveni mai cunoscut in randul potentialilor clienti. Daca esti doar un/o pasionat/a a sportului participarea ta la Spring Fitness Model poate inspira si alte persoane sa adopte un stil de viata sanatos si iti poti creste numarul de prieteni. Spring Fitness Model pune la dispozitie nenumarate premii, iar tu poti fi printre castigatori.

Castigatorul Locului I Spring Fitness Model va castiga 100 EUR cash + un curs de Instructor de Fitness si Personal Trainer in cadrul Fitness Education School si produse cosmetice din partea partenerilor concursului,BU, Elmiplantsi STR8.

Asadar, citeste regulamentul concursului aici si inscrie-te si tu la Spring Fitness Model 2015.

Fitness Education School organizeaza lunar cursuri acreditate de Instructor de Fitness si Personal Trainer, tehnician nutritionist, cursuri de aerobic si dans, curs de aqua gym, dar si workshop-uri de specializare in diferite domenii ale fitness-ului. Toti cei care doresc sa afle mai multe informatii despre cursurile scolii si oportunitatile pe care acestea le aduc pot suna la 0747.227.878 sau pot citi mai multe informatii pe www.fitness-education.ro

Pagina vizualizata de 5302 ori.