Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Paul Walker a murit intr-un accident de masina


Duminică, 1 Decembrie 2013

(6)PaulWalkeramuritintr-unac_40968.jpgPaul Walker, cunoscut prin rolul din seria Fast and Furious, a murit Sambata 30 noiembrie 2013 la varsta de 40 de ani, in urma unui accident de masina produs in nordul orasului Los Angeles din SUA, regiunea Valencia. In urma accidentului, si-a mai pierdut viata inca o persoana, persoana aflata la volan fiind de altfel si un prieten de-al actorului.

Departamentul de politie din Los Angeles a primit o sesizare de o coliziune intre doua masini, iar cand au ajuns la fata locului, politistii au gasit o masina in flacari. Cei doi oameni din masina au fost pronuntati morti la fata locului.

Santa Clarita Signal au declarat ca o masina Porsche rosie s-a izbit intr-un stalp de iluminat, ricosand intr-un copac si apoi izbucnind in flacari.

Scena accidentului

Imagini accident Paul Walker Imagini accident Paul Walker

O declaratie de pe pagina actorului de facebook relateaza faptul ca actorul nu se afla la volan, era pasager in masina unui prieten, in timp ce se deplasa catre un eveniment caritabil pentru organizatia sa "Reach Out Worldwide". Prin acest eveniment caritabil, Paul dorea sa stranga fonduri pentru drama din Filipine, unde peste 5200 de oameni si-au pierdut viata in urma unui taifun.

(1)Paul_Walker_a_murit_intr-un_ac_nQp.jpgFotografie facuta cu 30 de minute inainte de moartea actorului Paul Walker.

"Suntem uimiti si intristati de aceasta veste" este si o parte din declaratie dinpagina oficiala de Facebook a actorului Paul Walker.
"Toti cei din studiourile Universal suntem mahniti de durere. Paul a fost cu adevarat unul dintre cei mai iubiti si cei mai apreciati membri ai familiei Universal de peste 14 ani, iar aceasta pierdere este devastatoare pentru noi, pentru toti cei implicati in seria Fast and Furious si pentru fanii sai" - declaratia oficiala a studiorilor Universal

"Fratele meu, imi vei lipsi foarte mult. Sunt absolut fara cuvinte. Raiul a capatat un nou inger. Odihneste-te in pace" - Vin Diesel

Vin Diesel - Paul Walker prieteni

Paul Walker lucra la filmul "Fast & Furious 7", ce urma sa se lanseze in Iulie 2014. Actorul a mai filmat si pentru drama "Hours", film ce urmeaza sa fie lansat in aceasta luna in SUA.

Din urmatoarele imagini facute imediat dupa tragedie, in timp ce se faceau investigatii de catre politisti si pompieri, se poate vedea ca cei din masina nu au avut practic nicio sansa:

Pagina vizualizata de 4534 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti