Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Produse iHealth compatibile cu smartphone-ul tau


Cum traim in era inovatiei, am grupat cele mai noi produse existente pe piata in acest moment, din gama iHealth, ce vin in ajutorul utilizatorilor de smartphone. Aceste produse sunt compatibile cu orice telefon ce ruleaza cu softul de operare IOS (Iphone, Ipad) si toate telefoanele pe Android peste versiunea 2.3.

1. Cantarul personal BMI cu conexiune Bluetooth si ecran LCD iHealth HS3
Cantar iHealth HS3Acest cantar, pe langa functia de baza ce masoara greutatea, ajuta si la inregistrarea acesteia pe telefonul mobil smartphone/tableta. Cantarul iHealth HS3 masoara greutatea si indicele BMI (Body Mass Index - indicele de masa corporala), afisand greutatea sub forma unor grafice usor de citit si analizat. Cu ajutorul acestui cantar, iti poti fixa diverse obiective, alarme (cand ai depasit o anumita greutate) sau poti vedea pur si simplu evolutia greutatii tale in functie de scopul pentru care te antrenezi (fie ca vrei sa slabesti sau sa iei in masa musculara). Prin inregistrarea tuturor acestor date wireless, nu mai este nevoie sa iti tii evidenta pe hartie, si mai mult de atat, poti impartasi rezultatele instant cu doctorul, antrenorul sau cu familia ta.
Il poti cumpara online in exclusivitate in ROMANIA la pretul de 349.90 LEI de pe magazinul nostru online
2. Cantarul personal analiza corporala cu conexiune Bluetooth si WiFi si ecran LCD iHealth HS5
Cantar iHealth HS5Cantarul HS5 este un model mai avansat, masurand greutatea si realizand totodata si o analiza a corpului, afisand masa musculara, masa osoasa, cantitatea de apa din organism, BMI (Body Mass Index - indicele de masa corporala) si procentul de grasime. Aceste date le afiseaza afiseaza sub forma unor grafice ce pot vizualizate foarte usor de pe telefon/tableta. La fel ca si modelul HS3, prin intermediul aplicatiei iHealth iti poti partaja rezultatele cu doctorul, antrenorul sau cu familia ta.


Il poti cumpara online in exclusivitate in ROMANIA la pretul de 599.90 LEI de pe magazinul nostru online3. Tensiometrul pentru brat iHealth BP5
Tensiometru iHealth BP5Cu ajutorul acestui tensiometru complet automat pentru brat, iti poti monitoriza tensiunea (utilizeaza principiile oscilometriei pentru a masura presiunea sistolica, diastolica) si pulsul. Prin intermediul acestui tensiometru cu conexiune bluetooth, impreuna cu aplicatia iHealth MyVitals (aplicatie gratuita), iti poti tine evidenta tensiunii, fiind foarte util pentru cei care si-o monitoreaza frecvent.
Il poti cumpara online in exclusivitate in ROMANIA la pretul de 499.90 LEI de pe magazinul nostru online
4. Tensiometrul pentru incheietura iHealth BP7
Tensiometru iHealth BP7Tensiometrul BP7 de la iHealth permite monitorizarea tensiunii prin acelasi procedeu (bazat pe principiile oscilometriei), precum si masurarea pulsului. Si acest dispozitiv are o conexiune bluetooth, astfel ca toate datele pot fi transferate foarte usor pe telefonul mobil / tableta prin intermediul aplicatiei MyVitals.

Il poti cumpara online in exclusivitate in ROMANIA la pretul de 399.90 LEI de pe magazinul nostru online

Punctele forte ale acestor dispozitive:
a) pot functiona si in modul offline, fara a fi conectate la telefon/tableta, urmand ca indata ce exista o conexiune disponibila cu un telefon inteligent, datele vor fi salvate si transferate.
b) datele pot fi vizualizate de pe orice punct de pe glob / orice dispozitiv, in orice moment, fiind stocate in Cloud
c) reprezinta un ajutor pentru toti utilizatorii, prin folosirea acestor dispozitive nemaifiind nevoie de notarea tuturor acestor date, insa, prin folosirea aplicatiei iHealth, poti obtine si niste recomandari pentru imbunatatirea sanatatii tale.

Pagina vizualizata de 6758 ori.