Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Sportivi celebri si statuile lor


Miercuri, 4 Decembrie 2013
1. Arnold Schwarzenegger, Columbus, Ohio, SUA

2012: Martie

Arnold Schwarzenegger a fost onorat cu o statuie din bronz in anul 2012, in marime mai mare decat bodybuilder-ul, in Columbus, Ohio.

Arnold, care a inceput mai intai ca body builder, pana sa intre in actorie si in politica, a sponsorizat de mai mult timp un festival de sport din Ohio.

Pe langa body building, participantii pot concura in skandenberg.

(1)Sportivi_celebri_si_statuile_l_oDieH.jpg

Arnold Schwarzenegger statuie Austria 2011: Octombrie

Bodybuilder-ul , starul de cinema si fostul guvernator al Californiei a inaugurat in Austria in anul 2011 un muzeu dedicat lui, unde a dezvelit o statuie de bronz ce il infatisa pe acesta in timp ce isi incorda muschii.

Muzeul, localizat in casa in care s-a nascut, pune la dispozitie publicului mai multe modele din seria Terminator si momente memorabile din viata sa.


2. Sylvester Stallone, Statuia Rocky, Muzeul de Arta, Philadelphia, SUA

Filmul Rocky a fost filmat in Philadelphia, SUA. In anul 2006, la 30 de ani de la filmul ROCKY, s-a dezvelit o statuie ce il infatiseaza pe Sylvester Stallone in rolul triumfal Rocky Balboa.

Statuia se afla chiar inainte de cele 72 de trepte de piatra, pe care actorul a filmat scene din filmul Rocky.
Sylvester Stallone statuie Philadelphia SUA

Statuie Bruce Lee Hong Kong 3. Bruce Lee in Hong Kong

Statuia lui Bruce Lee din Hong Kong este o statuie memoriala dedicata maestrului in arte martiale, care a murit pe 20 Iulie 1973 la varsta de 32 de ani.

Statuia are o dimensiune de 2.5 metri si il surprinde pe acesta in pozitia "gata de atac", asa cum apare si il filmul "Pumnul Furiei" din 1972.

Statuia a fost dezvelita de fratele lui Bruce Lee, Robert Lee, pe 27 Noiembrie 2005, celebrand cea care ar fi fost a 65-a aniversare a lui Bruce Lee.

4. Magic Johnson (Los Angeles) - Staples Center

In noiembrie 2012, echipa Los Angeles Lakers si-a exprimat aprecierea pentruKareem Abdul-Jabbar prin dezvelirea unei statui din bronz a campionului NBA, in fata arenei Staples Center, Los Angeles, SUA. Magic Johnson a castigat de 6 ori titlul cu LA Lakers.
Statuie Magic Johnson

(4)Sportivi_celebri_si_statuile_l_iZxE.jpg 5. Michael Jordan (Chicago)

Statuia lui Michael Jordan a fost dezvelita in 1994, avand o inaltime de 3.7 m. Statuia de bronz in infatiseaza pe Michael Jordan sarind peste un adversar si cel mai probabil executand un slamdunk cu o mana.

Inaugurarea statuii s-a facut dupa retragerea sportivului, in Chicago, fiind cunoscuta si ca Spiritul Michael Jordan. Actorul s-a reintors dupa un timp, jucand inca 3 campionate NBA dupa aceea.
Pagina vizualizata de 4087 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti