Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Spune adio problemelor lombare


Te deranjează durerile lombare?


Spune adio problemelor lombareȘtiai că mobilitatea zonei lombare a coloanei vertebrale determină dezvoltarea spontanietății și naturaleții miscărilor, necesare în viața de zi cu zi, având un efect benefic asupra sănătății intregului organism? Coloana vertebrală reflectă starea organelor și sistemelor organismului nostru. De aceea, este foarte important să menținem sănătoasă această tulpină bioenergetică a corpului. Orice schimbare patologică din corp se reflectă asupra coloanei vertebrale si invers. Aceasta explica corelația dintre flexibilitatea coloanei vertebrale și sănătatea noastră.


Stiai problemele sexuale sunt direct corelate cu energia rinichilor si sanatatea zonei lombare a coloanei ?


CEA MAI BUNA INVESTITIE ESTE IN PROPRIA SANATATE!
AFLA SECRETUL PUTERII INTERIOARE, doar cu ARMONITA!

Am creat un sistem complex de restabilire pe cale naturala a organismului, denumit 'ARHITECTURA SPIRITUALA A TEMPLULUI', care se bazeaza pe:

 • experienta de 7 mii de ani de evolutiei a medicinii traditionale chineze
 • exerciții specifice pentru coloana, care provin din diverse surse de inspirație și se executa intr-o ordine specifică
 • tehnici de eliminare a blocajelor energetice, emotionale
 • meditatii, meloterapie, cromoterapie
 • traditiile spirituale crestin-ortodoxe
 • cele mai moderne cercetari mondiale din domeniul terapiilor energo-informationale.


Abordarea vindecarii se bazeaza pe principiul ca toate problemele omului incep la nivel informational. In timp, ' deseurile' informationale se manifesta la nivelul corpului fizic prin boli, dezechilibre, nereusite pe plan personal si social, s.a.m.d.

DE CE SA PARTICIPATI?
Deoarece s-au constatat efecte benefice:

 • asupra tuturor organelor, glandelor sistemelor, muschilor, tendoanelor si articulatiilor;
 • regenereaza cartilajele si previne decalcifierea sistemului osos;
 • decompreseaza discurile intervertebrale, dezvolta mobilitatea fiecarei vertebre, lungeste, echilibreaza, intareste muschii vertebrali, restabilind circulatia sanguina a intregului corp;
 • restabileste respiratia naturala;
 • echilibreaza mintea si emotiile;
 • trezeste fortele interioare ale organismului, mobilizandu-l in procesul auto-vindecarii.
PROFESOR : Armonitahttp://armonita.ro/fondator
TARIF PROMOTIONAL : 60 lei/sedinta introductiva
RELATARI ALE PARTICIPANTILOR : http://armonita.ro/relatarile-participanetilo-testimoniale

INFORMATII si PROGRAMARI : Puteti folosi formularul de contact AICI

Vă oferim un exercițiu pentru detensionarea și deblocarea zonei lombare a coloanei vertebrale, usor de realizat si extrem de eficient.

Talia Dragonului
Mișcarea se realizează prin rotirea părții inferioare a coloanei, de la centrul energetic Zhong Shu, situat opus plexului solar, în jos. Restul trunchiului rămâne nemișcat și doar urmează această rotație. Șoldurile indică direcția de rotație.Cu cât veți reuși să vă relaxați mai mult, cu atât mai ușor veți izola cavitatea toracală de mișcarea șoldurilor si a zonei lombare.
Această mișcare creează o comprimare și o relaxare a zonei abdominale, care trebuie să fie menținută foarte destinsă. ÃŽn timpul executării rotației atenția se focalizează asupra mișcării segmentului Zhong Shu, localizat în jurul zonei plexului solar- în față și în zona amplasării rinichilor- în spate.ÃŽn acest fel, se masează profund organele interne din zona abdominală, se elimină contracțiile colonului sigmoid și ale întregului intestin gros, se dezvoltă mobilitatea zonei lombare și a articulatiilor coxo-femurale.


Pagina vizualizata de 7364 ori.