Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


Alessia Dance


Alessia Dance

Tip Sala : dans
Bucuresti - Sector 6, Zona Drumul Taberei

Adresa : Aleea Parva, Nr. 2
Indicatii : In Incinta Scoala Andrei nr. 172

Telefon mobil : 0721.320.206 Alexandra Vlad Presedinte 0743.382.565 Ioana Zebega 0744.306.015 Doina Tudoran Administrator
Telefon fix : 021.771.64.48


Website : http://www.alessiadance.ro/
Email :

Discipline:
Dansuri pentru copii

Având la baza un program de inițiere si descoperire a tinerelor talente si implicandu-se in toate planurile ce vizeaza atingerea inaltei performante,clubul Alessia Dance a fost infiintat din dorința de a face cunoscut si de adezvolta dansul sportiv si mai ales din dragostea si pasiunea pentru acestminunat sport aflat la granița dintre sport si arta.

Clubul nostru de dans exploreaza potentialul maxim al sportivilor , pe și înafara ringului de dans. Vrem sa creștem campioni, dar suntem interesati saajutam sportivii noștri sa creasca nu numai ca performeri, dar si capersoane. Un antrenor bun nu e cel care doar preda si antreneaza, ci esteacela care se implica in toate planurile elevului, mental, fizic si psihic si sa-ifaca pe sportivi sa-si valorifice potentialul la maxim. Rolul sau este saintroducă in viata lor disciplina, integritatea sa-i faca sa inteleaga ce estemunca, succesul, dar si insuccesul si sa ia toate acestea cu ei in viata dinafara ringului de dans.

Telul nostru principal este sa pregătim acești copiiastfel incat sa fie capabili sa isi dezvăluie adevaratul talent si sa arate totce au mai bun.Clubul de dans sportiv Alessia Dance este o organizație sportiva nonprofit,apolitica ce a luat ființa in anul 2002 si este membru afiliat la Federația Romana de Dans Sportiv.


Data ultimei actualizari: 05.02.2012
Pagina vizualizata de 7649 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti