Promoveaza-ti centrul sportiv prin SalaBucuresti


One Beat Dance / Street Dance


One Beat Dance / Street Dance

Tip Sala : dans
Bucuresti - Sector 4, Zona Timpuri Noi

Adresa : Verzisori, Nr. 7
Indicatii : Complexul Pionierul

Telefon mobil : 0732.447.467 (0723HIPHOP) 0735.169.358 Adrian Alexe 0728.446.416 Ana Maria Lungu
Telefon fix : 0372.784.047


Website : http://www.onebeat.ro/
Email :

OneBeat este un proiect initiat de cativa tineri antreprenori, plictisiti de corporatism, de coregrafii monotone si de lucruri banale. Doua scoli de dans din Bucuresti, concurente la vremea aceea, au decis sa se alature unui proiect si sa lucreze impreuna. Este vorba despre Cupa Liceelor la Street Dance. In urma unei colaborari ce a intrecut orice asteptare, in februarie 2009 StreetBeat si HardBeat isi anunta fuzionarea intr-o noua scoala de dans, ce si-a regasit toate atributele in noul nume "ONEBEAT". Cele doua membre fondatoare - Ana-Maria Lungu si Sol Sinceac si-au promis sa faca lucruri mari si sa ajunga departe.

Proiectele realizate de OneBeat si predecesorii sai s-au dezvoltat rapid intr-o adevarata industrie a dansului. Echipa ce a muncit ani de zile la realizarea proiectelor de diferite tipuri este extrem de pasionata de ceea ce face si si-a propus sa munceasca necontenit pentru indeplinirea visului.

"Construim lucruri frumoase alaturi de echipa noastra si de trupa Jackpot si nu m-as putea gandi niciodata sa schimb domeniul de activitate. Este dinamic, tanar, revolutionar uneori, este genial aici in familia OneBeat! Acum ca am deschis si atelierul de creatie (croitoria), magazinul de haine si agentia de casting, ni s-au deschis noi orizonturi". Ana Maria Lungu - Manager OneBeatPagina vizualizata de 5765 ori.
Comanda un pachet PREMIUM!
Cursuri certificate instructor fitness aerobic

Parteneri Sala Bucuresti

  • Superfit
  • Let's Rock
  • Doctor Info Ro
  • Fitness Education - cursuri instructor fitness
  • Instructor Personal Iulian Dinu
  • Anunturi Sportive
  • Triumf Romania
  • Federatia Romana Sportul Pentru Toti