Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


Gadgeturi inovative care va ajuta sa ramaneti in forma


Traim in era gadget-urilor si a aplicatiilor care mai de care mai sofisticate, insa nu neaparat utile. In tentativa producatorilor de a scoate bani cat mai multi de la potentialii clienti, gasim o gramada de device-uri inutile, care pe deasupra, au si preturi nejustificat de mari.

Bineinteles ca nici domeniul fitness-ului nu a fost trecut cu vederea, unde, marii producatori ca Sony sau Intel, sau mai micii Withings au venit in ajutorul celor care incearca sa se mentina in forma, cu multe gadget-uri care ofera tone de informatii. Printre cele mai comune, ofera functii care indica cate calorii ardem intr-o zi, cati pasi facem intr-un anume interval de timp, verificarea pulsului sau kilometrii parcursi la o sesiune de jogging.

In cele ce urmeaza, va prezentam cateva device-uri care ne-au atras atentia si merita luate in considerare daca doriti sa va apucati de fitness si vreti sa fiti meticulosi in programul pe care vi-l creati.

(1)2015/06/Gadgeturi_inovative_care_va_aj_5A5i.png

Garmin Vivosmart este un accesoriu foarte util pentru cei care fac sport, dar nu se pot rupe nicio secunda de la business-ul pe care il practica. Afisajul, prin functia "Smart Notifications", va atentioneaza cand primiti un telefon, un mail sau un mesaj. De asemenea poate tine evidenta orelor de somn sau a activitatilor, cum ar fi inotatul (nu si in apa sarata din pacate). Functiile pe care orice ceas le are nu lipsesc, device-ul afisand ora, ziua saptamanii sau data.

Alte functii ale device-ului sunt de masurare a pasilor facuti, distante parcurse sau calorii arse.

Conectat la sensori optionali, Vivosmart poate masura bataile inimii sau viteza cu care mergem cu bicicleta.

(2)2015/06/Gadgeturi_inovative_care_va_aj_RzL.jpg

Accesoriul poate fi sincronizat cu telefonul si informatiile pot fi stocate pe Garmin Connect. Va puteti seta diferite target-uri si chiar castiga badge-uri virtuale. Nu in ultimul rand Vivosmart este recunoscut pentru bateria care se descarca foarte greu si functia de a ne alerta cand trece mai mult de o ora de cand nu ne-am mai ridicat de pe scaun sa facem cativa pasi.


HAPIfork este o furculita facuta special pentru cei care nu se pot abtine si mananca mai mult si mai repede decat este necesar. Device-ul va ajuta in primul rand sa reduceti viteza cu care mancati printr-un senzor care, cu ajutorul vibratiilor va atentioneaza cand duceti furculita la gura prea repede. Mai poate masura timpul petrecut la masa si de cate ori ati servit mancarea cu furculita pe minut.

(1)2015/06/Gadgeturi_inovative_care_va_aj_Dkk.png

Toate informatiile sunt stocate cu ajutorul aplicatiei companion si datele pot fi transferate cu ajutorul unui mini USB. Procesorul este ascuns in corpul furculitei, insa este detasabil pentru momentele in care vreti sa curatati accesoriul de mancare.


Ciclismul este din ce in ce mai popular, mai ales printre amatori, fie ca se folosesc de bicicleta pentru sport fie ca mijloc de transport.

(1)2015/06/Gadgeturi_inovative_care_va_aj_WkZD.jpg

Sportiiiis a fost inventat pentru pasionatii de bicicleta care doresc sa faca sport cu ghidonul in mana. Accesoriul nu este complex din cale afara, dar ofera cateva informatii utile. Poate fi atasat usor la ochelari si cu ajutorul comenzilor vocale, puteti afla viteza de mers, pulsul inimii, cadenta sau puterea.


Cum am spus si la inceputul articolului, gasim pe piata foarte multe gadget-uri de toate felurile si de toate culorile, insa nu inseamna neaparat ca sunt si utile si merita achizitionate. Nu accesorile ne scapa de kilogramele in plus ci alimentatia si miscarea. Bineinteles, un gadget pentru a monitoriza ceea ce facem nu strica, insa nu este obilgatoriu. In functie de activitatile voastre zilnice oricare dintr accesorile de mai sus este suficient pentru a va ajuta sa va faceti un program de lucru si a verifica rezultatele.

Voi ce gadget-uri folositi ?

Pagina vizualizata de 6045 ori.