Promoveaza-te prin portalul Salabucuresti.ro


ProNutrition este sponsorul a doua modele ce vor participa la un concurs international


In luna octombrie a acestui an va avea loc cea de-a zecea editie a concursului international de modeling International Best Male and Female Model World 2014.

La acest concurs vor participa modele (Miss si Mr) din aproximativ 20 de tari din intreaga lume, printre care SUA, tari din America Latina, Europa si Asia.

Logo Pronutrition

ProNutritionsustine doua modele: Iulian Damaschin (Mr. Romania) si Daniel George Croitoru (Mr. Moldova), asigurandu-le acestora necesarul de suplimente pe cele 3 luni pana la inceperea concursului.

Sponsorizarea a constat in produse care sa-i ajute sa fie intr-o forma cat mai buna la concurs, cele doua modele beneficiind de:

AMINO LIQUID
Amino ProNutrition
GLUTAMINA
Glutamina ProNutrition
Tribulus
Tribulus ProNutrition
L-Carnitine
L-Carnitine ProNutrition
Arginine
Arginine ProNutrition
ZMA PRO
ZMA ProNutrition
X-Plode
X-Plode ProNutrition

Suplimentele vor fi folosite concomitent cu un antrenament intens, de 5 ori pe saptamana, alaturi de profesorul Costica Barlan - antrenor categoria 1 Culturism si Fitness si Roventa Florina - antrenor categoria 1 Culturism si Fitness.


Iulian Damaschin - Mr. Romania: "ProNutrition s-a aratat deschis spre a ne oferi aceasta sponsorizare. Doresc sa le multumesc pe aceasta cale si sa ii asigur ca ma voi antrena intens in asa fel incat sa fiu intr-o forma cat mai buna la concurs. Am mai folosit in trecut suplimente ProNutrition si pot spune ca sunt foarte bune la gust si in doua saptamani deja ma simt mai energic si rezultatele usor usor incep sa se vada."
Iulian Damaschin - Mr. Romania


Daniel George Croitoru - Mr. Moldova: "Este pentru prima oara cand folosesc suplimentele ProNutrition si am numai cuvinte de lauda. Fiind si model, este foarte important sa nu suplimentez regimul cu foarte multi carbohidrati, axandu-ma in principal pe o alimentatie sanatoasa, aminoacizi si proteine. Sunt sigur ca cele trei luni de antrenamente combinate cu suplimentele ProNutrition vor avea efectul scontat. Multumesc ProNutrition pentru suportul acordat!"


Daniel George Croitoru - Mr. Moldova

Pagina vizualizata de 8868 ori.